U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zes technologieën in één

 
LED VERLICHTING
Deze multifunctionele infrarood spiegel verwarmer heeft ingebouwde high-lumen LED verlichting voor een aangename en regelbare verlichting van uw badkamer
 
VERWARMING
Het verwarmingselement zorgt voor een snelle en aangename warmte. Reeds 80% warmte na 2 minuten en binnen 5 minuten werkt de verwarming op volledige kracht.
 
SPIEGEL MET ANTI-DAMP FUCNTIE
Door de ingebouwde anti-damp functie is de spiegel binnen 30 seconden weer volledig helder. Vooral in een badkamer is dit een zeer handige functie.
 
HANDDOEKDROGER
Het infrarood toestel is voorzien van beugels voor het drogen van handdoeken. Door de infrarood verwarming drogen de handdoeken snel en efficiënt
 
LUCHT STERILISATIE MODULE
De infrarood spiegel zorgt voor een schonere lucht in de badkamer. Omdat de muren en uw handdoeken sneller drogen, krijgen schimmels geen kans.
 
INTELLIGENTE INFORMATIE TERMINAL
Het verwarmingstoestel is voorzien van slimme technologie. Hij kan draadloos bediend worden of via de touch controls op het toestel zelf.